KOM KIJKEN BIJ DUURZAME ENERGIEPROJECTEN, OP 17 SEPTEMBER OF EERDER

Duizenden bezoekers namen tijdens de eerste Open Energiedag op 11 september 2021 een kijkje bij 48 duurzame energieprojecten. “We gaan een jaarlijks evenement maken van de Open Energiedag. Noteer zaterdag 17 september 2022 maar vast in de agenda,” zegt Olof van der Gaag, directeur Nederlandse Vereniging Duurzame Energie. “Super goed dat zoveel mensen belangstelling hebben voor de wereld achter hun stopcontact en thermostaat, want we zijn met elkaar op weg in deze transitie naar een duurzame energievoorziening.”
Kun je niet wachten en wil je al eerder komen kijken bij een zonnepark, windmolens of duurzaam warmteproject? Welkom! Neem contact op met de betreffende brancheorganisatie, zie ‘wie wij zijn’.

Bijna vijftig duurzame energieprojecten openden tijdens de eerste Open Energiedag de deuren om burgers kennis te laten maken met hun project. Voorbeelden zijn een boottocht naar zonnepanelen op een meer, een combinatie van zonnepanelen met fruitteelt, duurzame warmte uit de bodem of uit het water van het IJ, windparken in aanbouw en een fietstocht langs de bronnen voor een warmtenet.

 

Open energiedag locaties:

Laden …
Categorieën:
OPEN
ALL

Store Direction

Routebeschrijving

Show Afstand In

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me