Zaterdag 21 september 2024, de Open Energiedag!

(English)

Duizenden bezoekers namen de afgelopen drie jaar tijdens de Open Energiedag een kijkje bij honderden duurzame energieprojecten, verspreid door het land. Minister Rob Jetten opende de dag in 2023 bij energiecoöperatie WPN in Nijmegen. Jetten: “Er zijn veel plekken waar je tijdens de Open Energiedag op bezoek kan gaan. Ik hoop dat duizenden Nederlanders dat doen en dat ze geïnspireerd raken voor de energietransitie.”
“Super goed dat zoveel mensen zijn komen kijken naar de wereld achter hun stopcontact en thermostaat”, zegt Olof van der Gaag, voorzitter Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE). “Betrokkenheid van burgers is van levensbelang, want we zijn met elkaar op weg in deze transitie naar een duurzame energievoorziening.”

Doe jouw locatie ook mee?
Opent jouw bedrijf/project ook de deuren voor publiek tijdens de Open Energiedag op 21 sept 2024? De NVDE organiseert deze dag inmiddels voor het vierde jaar, samen met zes brancheorganisaties. Vorig jaar was het een enorm succes, met meer dan zevenduizend bezoekers die tijdens deze dag een kijkje namen bij meer dan zestig duurzame energieprojecten. Dit jaar worden dat er ongetwijfeld meer! Vind hier meer informatie voor locaties.

De Open Energiedag is onderdeel van de ‘Daar krijg je energie van’ campagne, die de NVDE is gestart in samenwerking met brancheverenigingen NedZero, Holland Solar, Energie Samen, Bodemenergie Nederland, Geothermie Nederland en Vereniging Warmtepompen.

De locaties van de Open Energiedag 2024:

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Description

                  

Mijn bedrijf stelt een locatie open voor publiek op de Open Energiedag op 21 september 2024

Contactgegevens organisatie (niet voor publicatie)
0 of 350
0 of 350
Gegevens Project (wordt gepubliceerd op website van Open Energie Dag)
Wat er te zien is. Meerdere opties mogelijk